| |     latinica | english  
Насловна
Посетите Србију
СИЕПА

 

   
 
Контакт

 

Радно време
Понедељак-петак: 9:00–16:00 часова
Конзуларно одељење (рад са странкама) 10:00-13:00 часова

Празници

Адреса
Comandante N'Zaji 25/27, Alvalade
LUANDA
ANGOLA

Телефон: (+244) 222321421, 222327240,

                          222320393

Локација/Мапа
Факс:       (+244) 222321724 Конзуларна надлежност
Е-mail: srb.emb.angola@mfa.rs Почасни конзули
Веб сајт: http://www.luanda.mfa.gov.rs  

 


 
Пријављивање за гласање у иностранству до 12. марта

 Поводом предстојећих избора у Републици Србији, расписаним за 3. април 2022.године, преносимо обавештење Министарства државне управе и локалне самоуправе:

Обавештавају се бирачи који имају боравиште у иностранству да преко дипломатско-конзуларног представништва Републике Србије, најкасније пет дана пре дана закључења јединственог бирачког списка (до 12. марта 2022. године у поноћ), могу поднети захтев да се у јединствени бирачки списак упише податак да ће на предстојећим изборима гласати у иностранству.

Oпширније...
 
 
Посета амбасадора Перишића Сао Томе и Принципеу

Амбасадор Србије у Анголи Милош Перишић, који је на нерезидентној основи покрива и ДР Сао Томе и Принципе, је након предаје акредитива председнику Сао Томе и Принципеа имао низ билатералних сусрета са министрима одбране, спољних послова, пољопривреде, омладине и спорта као и са директором Дирекције за туризам те земље.

Oпширније...
Састанак ПР Вучића са потпредседником Републике Екваторијалне Гвинеје

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са потпредседником Републике Екваторијалне Гвинеје Теодором Обијангом Нгемом Мангеом, са којим је разговарао о билатералним односима, економској сарадњи, посебно у области пољопривреде, актуелној енергетској кризи, као и о горућим геополитичким питањима

Oпширније...
Селаковић: Србија поносна на традиционално пријатељске везе са Екваторијалном Гвинејом

Министар спољних послова Републике Србије Никола Селаковић састао се данас са министром иностраних послова Републике Екваторијалне Гвинеје Симеоном Ојоном Есоном Агуеом.
Министар Селаковић је у разговору поручио да је Србија поносна на традиционално пријатељске везе и сарадњу наших земаља и да остаје чврсто опредељена за њихов даљи развој.

Oпширније...
Министарство спољних послова
Дневне вести 
Саопштења 
Фото галерија 


Народна скупштина

Председник Републике Србије

Влада Србије

Министарство спољних послова