| |     latinica | english  
Насловна
Посетите Србију
СИЕПА

 

   
 
Контакт

 

Радно време
Понедељак-петак: 9:00–16:00 часова
Конзуларно одељење (рад са странкама) 10:00-13:00 часова

Празници

Адреса
Comandante N'Zaji 25/27, Alvalade
LUANDA
ANGOLA

Телефон: (+244) 222321421, 222327240,

                          222320393

Локација/Мапа
Факс:       (+244) 222321724 Конзуларна надлежност
Е-mail: srb.emb.angola@mfa.rs Почасни конзули
Веб сајт: http://www.luanda.mfa.gov.rs  

 


 
Пријављивање за гласање у иностранству до 12. марта

 Поводом предстојећих избора у Републици Србији, расписаним за 3. април 2022.године, преносимо обавештење Министарства државне управе и локалне самоуправе:

Обавештавају се бирачи који имају боравиште у иностранству да преко дипломатско-конзуларног представништва Републике Србије, најкасније пет дана пре дана закључења јединственог бирачког списка (до 12. марта 2022. године у поноћ), могу поднети захтев да се у јединствени бирачки списак упише податак да ће на предстојећим изборима гласати у иностранству.

Oпширније...
 
 
Одлуке о суфинансирању пројеката који доприносе очувању и јачању веза матичне државе и дјаспоре као и матичне државе и Срба у региону

Министар спољних послова Републике Србије Никола Селаковић донео је одлуке о суфинансирању пројеката који својим квалитетом доприносе очувању и јачању веза матичне државе и дијаспоре и Срба у региону које су доступне на следећој интернет страници https://dijaspora.gov.rs/uprava-za-dijasporu/konkursi

 

 


Честитке председника Румуније, Републике Анголе и Републике Кубе

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је честитке поводом победе на председничким изборима и од председника Румуније Клауса Вернера Јоханиса, Републике Анголе Жоаоа Мануелa Гонсалвешa Лоуренса и председника Републике Кубе Мигелa Марије Диас-Канелa Бермудеса.


 

Oпширније...
Састанак са министром спољних послова Републике Анголе

Председник Републике Србије Александар Вучић састаo се данас са министром спољних послова Републике Анголе Тетеом Антонијом и министром националне одбране и ветерана отаџбине Републике Анголе Жоаом Ернестом душ Сантошом, са којима је разговарао о јачању билатералне сарадње, посебно у области економије, одбране и пољопривреде.


 

Oпширније...
Министарство спољних послова
Дневне вести 
Саопштења 
Фото галерија 


Народна скупштина

Председник Републике Србије

Влада Србије

Министарство спољних послова